Web Tasarım Şehir Lokasyonu Farklı

Web Tasarım ve Web Tabanlı Yazılımda Şehir Lokasyonu Farklı

türkiye web tasarım lokasyon farkı
Web tasarım ve internet üzerinden e ticaret yapmak isteyen firmaları öncelikle belirli kriterlere göre türlere ayırmak gerekir.

Öncelikle Belirli Sorularımızı firmalara yada bireylere doğrultalım.

Firmanız bir şahıs fimasımı ?

Kaç senedir faaliyette ?

Hangi illere satış faaliyetinde bulunuyorsunuz ?

Google Seo sizin için ne ifade ediyor ?

Önceden Google Üzerinden reklam verdiniz mi ?

Web sitesinin size ticari anlamda ne kazandıracak?

Bu soruları arttırabiliriz fakat cevaplar genelde değişmeyecektir.

Profesyonel bir web firması müşterisini yönelendirmeli ve doğru adımlar atmasına yardımcı olmalıdır.Burda firmanın kurumsallığı ve yöneticilerinin veya bilgi işlem departmanının bilgi derecesi ve vizyonu çok önemli bir yere sahiptir.

Akdeniz bölgesinde Mersin, Adana vb. sehirlerde web sitesi bir çok firma için prejtij kazanmak ve müşteriler tarafından bulunabilirliği sağlamak için kullanılmaktadır. Web sitesi ticari bir araç olaraka görülmeyerek yatırım aracı olarak görülmemektedir.Bu sebeblerden dolayı akdeniz bölgesinde yazılım altyapısı olarak gelişmiş bir firma bulmak gerçekten zor ve firmların ayakta durması da bir okadar zahmetli ve yorucu.

Karadeniz bölgesinde Samsun ve trabzon vb şehirlerde Web tasarım genelde ticari anlamda bir kazanç kapısı olarak görülmesinin yanında orta çaplı firma ve şirketlerce yatırım aracı ve kazanç kapısı olarak görülmektedir.


İç anadolu bölgesinde eskişehir,nevşehir vb. Genelde turizm de tanıtım aracı olarak görülen web sitelerinden daha çok seo optimizasyonunu önemseyen firmalar doğru yönelnedirilmişler fakat bu bölge genelde web tasarım ve seo işlerini batı bölgelerinde ki web tasarım firmalarına paslamaktadır.

Gelelim İstanbul, İzmir, Bursa gibi bu sektörde en çok paya ve bilinçli müşteriye sahip lokasyonda bulunan şehirlerimize. Bu bölgelerde ticari anlamda rand kavgaları ve rekabet ortanı reklamın önemini ve ticari getirilerini ön plana çıkarmaktadır.
Biliçli firma sahipleri firmalarının e ticaret yapılarını ve kurumsal web sitelerini profesyonel bir çşekilde yaptırım ortadaki büyük pastadan daha büyük paylar sahlamanın peşindeler.Haklılarda internet kullanıcılarının fazlalığı ve kalabalık nüfüsün getirdiği artılar her ticarethane için bir altın değerinde.

'