UberASSIST Yaşlılar ve Engelliler İçin Mükemmel Bir Uygulama

Tarihin en hızlı büyüyen girişimlerinden biri olmanın yanısıra hizmetlerini de sürekli çeşitlendiren Uber şimdi de uberASSIST ile yaşlı ve engellilerin seyahatini kolaylaştırmak istiyor.

 Engelli ve yaşlılar için uygulama

 

Özel jet ayarlamaktan kargo taşınmasına kadar çeşitli el işlere atan Uber’in yeni hizmeti daha özel bir ihtiyacı karşılıyor. Yaşlı ve engellilerin tek başına da bir yerden bir yere rahatça gidebilmesini sağlayan uberASSIST, eğitimli şoförler ile hizmet veriyor.

 

 

Şimdilik ABD’de geçerli olan yeni hizmeti kullanmak isteyenler uberASSIST promosyon koduyla bu hizmeti aktif hale getirdikten sonra talep oluşturabilecek. uberASSIST için oluşturulan çağrılara Open Doors Organization adlı kuruluştan eğitim alan şoförler yanıt verecek. Yolcuların tekerlekli sandalye vb. araçlarıyla ilgilenecek ve gerekirse farklı ihtiyaçlarını da karşılayacak.

UberX ile aynı fiyatlandırmaya sahip olan uberASSIST, değeri 50 milyar doları bulan ABD’li şirket için çok büyük bir pazarın kapılarını açmayabilir ancak sosyal sorumluluk ve marka kimliği adına değer taşıdığı kesin.

Kaynak:webrazzi.com

'