8 farklı İletişim Uygulamasını Brilikte Kullanın

 

Fanzy Uygulaması

İnternette mesajlaşma uygulamalarının sayısı arttıkça iletişim kurmak da çetrefilli bir hal alıyor. Bu durumu değiştirmek isteyen  Franz adlı girişim, bir çok sosyal iletişim kanalını tek noktada birleştiriyor.

Şimdilik sadece Mac uygulaması olarak hayata geçirilen Franz’a 8 farklı mesajlaşma servisini (Whatsapp, Facebook Messenger, Google Hangouts, Skype, Slack, Hipcat, Telegram, Grape) eklemek mümkün. Bu servislere gelen mesajlarınızı Franz uygulaması üzerinde görüp yanıtlayabiliyorsunuz.

Franz, çapraz platformlarda masaüstü uygulamaları geliştirme olanağı sunan Electron çatısı üzerine geliştirilen bir uygulama. Yani Franz uygulamasını indirdikten sonra hesabınızı direkt Franz’a bağlamak yerine standart web tarayıcısından giriş yapar gibi bağlanıyorsunuz.

 

 

Stefan Malzner tarafından geliştirilen Franz tüm bu servisleri sekmeler halinde karşınıza getiriyor ve tek noktadan tüm mesajlarınıza yanıt verebiliyorsunuz. Üstelik Franz’a her servisten tek bir hesap eklemek zorunda değilsiniz. Örneğin 5 farklı Facebook Messenger hesabı ekleyebiliyorsunuz. Hem iş hem bireysel hesaplarınızı aynı anda kullanabiliyorsunuz.

Önümüzdeki dönemde Windows uygulamasını da çıkarmak isteyen Franz’ın bu yaramıza merhem olup olmadığını görmek için sanırım bir süre daha kullanmam gerekecek ama şahsen ilk izlenimim gayet faydalı olabileceği yönünde. Eğer siz de denemek isterseniz meetfranz.com adresinden indirebilir, ayrıca Producthunt sayfasına bakabilirsiniz.

 

Kaynak: webrazzi.com

'